İzmir'de 2019 Yılbaşı Programları

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

İzmir'de yılbaşı nasıl kutlanır, nereye gidilir? diye aramalar başladı bile. 2018 günlerinin son günlere girmemizle beraber vatandaşlarımız Yılbaşı gecesi için planlar yapmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşını dışarıda kutlamak isteyen vatandaşlar yılbaşı programlarında neler var? diye sorgulamaya başladılar bile. Bütün bir senenin yorgunluğunun atılacağı gece, aynı zamanda zamanda tazelenen umutları beraberinde getirecek. Senenin son gününün güzel geçmesini isteyen kişiler hummalı bir şekilde yılbaşı programı yapmaya başladı. Gelecek yıllara umutla bakmanın gecesi olan Yılbaşı'nı dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımız araştırmaya başladı. İzmir Yılbaşı programları 2019 vatandaşlarımız tarafından aranmaya başlandı. Geceyi İzmir'de geçirmek isteyen vatandaşlarımız için bilgileri topluyoruz. Peki, 2019 İzmir Yılbaşı programları neler? İzmir otelleri ve fiyatları.. Hepsi yakında bu sayfada.

Şehir şehir, ilçe ilçe, semt semt araştırıp sizlerle buluşturduğumuz yılbaşı programlarında, sıra şimdi İzmir yılbaşı programlarını kapsamlı biçimde sizlere aktarmak olacaktır. İzmir yılbaşı kutlaması yapılacak en güzel şehirlerden birisidir. Yılbaşı partileri, yılbaşı eğlenceleri, yılbaşı programları bakımından İzmir’in birçok ilçesinde çok çeşitli seçenekler bulabilirsiniz. İzmir’deki yılbaşı otellerini, konaklamalı ya da konaklamasız olarak sundukları 2019 yılbaşı programlarını, restoranların ve eğlence mekanlarının yılbaşı partilerini, canlı müzik, içecek gibi sundukları hizmetleri bu konuda detaylı şekilde bulabileceksiniz. Üstelik bu yılbaşı eğlencelerinin konum, fiyat, içerik gibi detaylarına erişip yılbaşı programlarını karşılaştırma imkanına erişeceksiniz.

İzmir Yılbaşı Programları 2019

Yılbaşı gecesini arkadaşlarınızla, dostlarınızla, sevdiklerinizle kutlamak istiyorsanız beklentilerinize en uygun yılbaşı programı bulmak bir kat daha zorlaşıyor. Herkesin keyif alacağı bir yılbaşı eğlencesi bulmak gibi zor bir göreviniz varsa biz size yardımcı olmaya hazırız. Burada tanıtımını yaptığımız birçok yılbaşı programıyla sizi bu dertten kurtaracağız ? Alaçatı, Alsancak, Balçova, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, İnciraltı, Karabağlar, Karşıyaka, Konak, Seferihisar, Selçuk, Şirince, Urla gibi bir çok bölge için size uygun olabileceğini düşündüğümüz yılbaşı konserlerini, yılbaşı partilerini, yılbaşı etkinliklerini ve yılbaşı programlarını bölge bölge aşağıda bulabilirsiniz.

Gümüldür Mavi Deniz Otel Yılbaşı Programı 2019

Detay : Gümüldür Mavi Deniz otel canlı müzik, limitsiz yerli içki, yılbaşı yemeği ve konaklamadan oluşan bir yılbaşı programı hazırladı. Konaklama 1 gece, 2 gündür. 1 ocak günü brunch, geç çıkış, oda süslemesi gibi imkanlar da yılbaşı paketinde yer almaktadır.
Yılbaşı Menüsü : 2019 yılbaşı menüsü başlangıç tabağı, serpme meze, ara sıcak, ana yemek, tatlı ve içecekten oluşmaktadır. Ara sıcak olarak sigara böreği, tavuk pane, ana yemek olarak ise fırında dana nuar, patates püresi, salata servis edilmektedir. 00.15e kadar limitsiz yerli içki servisi yapılacaktır.
Fiyat : 349TL
İletişim : (0232) 793 11 26
Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi, Deniz Cd. No:28 Gümüldür/Menderes/İzmir

 
Karşıyaka Yılbaşı Programları 2019
Best Western Premier Karşıyaka Yılbaşı Programı 2019

Detay : Karşıyaka’daki önemli otellerden biri olan Best Western Premier 2019 yılbaşında misafirlerine oldukça güzel bir yılbaşı programı hazırlamış. Misafirleri Seda Yüce ve Mezdeke’nin muhteşem performansları bekliyor olacak. Aynı zamanda zengin bir yılbaşı menüsü de yer alacak. Çocuklar için de özel olarak yılbaşı menüsü ve yılbaşı programı düzenlenecek.
Yılbaşı Menüsü : 2019 yılbaşı menüsü ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek, pasta ve gece çorbasından oluşmaktadır. Ara sıcak olarak paçanga böreği, ana yemek olarak sebzeli piliç but frambola ve iç pilav servis edilecek. Tatlı olarak yılbaşı pastası ikram edilecek.
İletişim : (0232) 324 90 00
Şemikler Mahallesi, Anadolu Cd. No 695, Karşıyaka/İzmir

 
Çeşme Yılbaşı Programları 2019
Ilıca Hotel Çeşme Yılbaşı Programı 2019

Detay : Ilıca hotel misafirlerine yılbaşı programı olarak İzmir Band canlı müzik performansı eşliğinde bir yılbaşı menüsü sunuyor.
Yılbaşı Menüsü : 2019 yılbaşı menüsünde ege mezelerinden oluşan başlangıç tabağı, ara sıcaklar, ana yemek, tatlı ve limitsiz yerli içecek sunulacaktır. Ara sıcak olarak otlu börek, ana yemek olarak ise hindi tandır ve iç pilav servis edilecektir. Tatlı olarak balkabağı tatlısı ikram edilecektir.
İletişim : (0232) 723 31 31
Altınyunus Mahallesi, 3443. Sk. Ilıca/Çeşme/İzmir

 
Alaçatı Yılbaşı Programları 2019
35lik Meyhane Alaçatı Yılbaşı Programı 2019

Detay : Alaçatı’da yer alan 35lik meyhane yılbaşı programında canlı müzik ve 8 çeşit meze tabağı, ara sıcaklar, salata, iç pilav ile hindi tandırdan oluşan bir yılbaşı menüsü sunuyor. Ayrıca limitsiz yerli içki servis ediliyor.
Fiyat : 259TL
İletişim : (0232) 716 07 97
Yeni Mecidiye, Kemalpaşa Cd. No:110, Çeşme/İzmir
Alaçatı La Grenadine Butik Otel Yılbaşı Programı 2019

Detay : La Grenadine butik otel 2019 yılbaşı programında misafirlerine şömine başında yılbaşı yemeği, şampanya eşliğinde yılbaşı 2019 kutlaması sunuyor. Aynı zamanda 90lar Türkçe Pop müzik ile eğlenceli dakikalar vaat etmektedir.
Yılbaşı Menüsü : 2019 yılbaşı menüsü açık büfe mezeler, ara sıcaklar, iç pilav ile yılbaşı hindisi, tatlı ve limitsiz yerli içkiden oluşmaktadır.
Fiyat : Kişi başı 425TL
İletişim : Alaçatı Mahallesi, No:8, 3048. Sk. Çeşme/İzmir
(0232) 716 68 06

 
Balçova Yılbaşı Programları 2019
Dereboyu Et & Mangal Restaurant Yılbaşı Programı 2019

Detay : 2019 yılbaşı programında Soner Özçamlıer ve orkestrası canlı müzik ziyafeti sunarken, fasıl dinletisi ve oryantal show da programda yer alıyor.
Yılbaşı Menüsü : Ordövr tabağı, ara sıcak ve 3 farklı menüde ana yemek sunuluyor. 1. ana yemek menüsünde dana tandır, pilav, sebze garnitür, meyve, havuç dilimi baklava yer alıyor. 2. ana yemek menüsünde sebzeli piliç sarma, pilav, sebze garnitür, meyve ve havuç dilimi baklava yer alıyor. 3. ana yemek menüsünde ise 2 tane kasap köfte, 2 tane çöp şiş, 1 tane külbastı, 1 dilim kasap sucuk ve meyve yer alıyor.
Fiyat : Yemek tercihine göre 120TL ve 140TL olarak iki seçenek yer alıyor.
İletişim : 0555 396 99 47
Korutürk Mahallesi, Havuzbaşı Sk. Balçova/İzmir
Buray Yılbaşı Programı 2019 – Balçova Termal Otel

Buray 2019 yılbaşında nerede sahne alacak? sorusunun cevabını mı merak ediyorsunuz? Biz cevabını verelim. Buray 2019 yılbaşı programı olarak Balçova Termal otelde sahne alacak.

Detay : Balçova Termal otelde Buray 2019 yılbaşı konseri veriyor. Yılbaşı yemeğine Buray yılbaşı konseri eşlik ediyor olacak.
Yılbaşı Menüsü : Balçova termal otelin 2019 yılbaşı menüsünde 11 çeşitten oluşan ordövr tabağı, ara sıcak, hindi tandır, meyve tabağı ve 02.00’a kadar limitsiz yerli içki servisi bulunuyor.
İletişim : 0549 425 22 07
Korutürk Mahallesi, Balçova Ilıca Kaplıca Tesisleri, Balçova/İzmir

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

585 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi