Ankara'da 2019 Yılbaşı Programları

Fox Ajans: 0 507 306 54 30

Ankara'da yılbaşı nasıl kutlanır, nereye gidilir? diye aramalar başladı bile. 2018 günlerinin son günlere girmemizle beraber vatandaşlarımız Yılbaşı gecesi için planlar yapmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşını dışarıda kutlamak isteyen vatandaşlar yılbaşı programlarında neler var? diye sorgulamaya başladılar bile. Bütün bir senenin yorgunluğunun atılacağı gece, aynı zamanda zamanda tazelenen umutları beraberinde getirecek. Senenin son gününün güzel geçmesini isteyen kişiler hummalı bir şekilde yılbaşı programı yapmaya başladı. Gelecek yıllara umutla bakmanın gecesi olan Yılbaşı'nı dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımız araştırmaya başladı. Ankara'da Yılbaşı programları 2019 vatandaşlarımız tarafından aranmaya başlandı. Geceyi Ankara'da geçirmek isteyen vatandaşlarımız için bilgileri topluyoruz. Peki, 2019 Ankara Yılbaşı programları neler? Ankara otelleri ve fiyatları.. Hepsi yakında bu sayfada.

2019 yılbaşına oldukça az bir zaman kaldı. Bu yılbaşında dışarıda sevdikleriyle ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek ve eğlenmek isteyenler kendileri için uygun yılbaşı programlarını araştırmaya başladılar bile. 2019 Yılbaşı gecesinde hiçbir aksilik ve sorun yaşamadan unutulmaz anılara sahip olmak ve doyasıya eğlenmek için her açıdan bizi tatmin edebilecek bir program yapmak oldukça önemli. Eğlencenin içeriği, yılbaşı programının detayları, bütçemize uygun olup olmadığı gibi birçok kritere dikkat etmek ve bu kriterlere göre seçim yapmak zorundayız..

Bütün bu nedenlerden dolayı birçok seçeneği bir arada bulabileceğiniz ve yılbaşı programlarını tüm detaylarıyla karşılaştırabileceğiniz listeler hazırlıyoruz. Bu listemizi de, 31 aralık akşamında Ankara’da yılbaşı kutlaması yapmak isteyenler için hazırladık. Ankara’daki otellerin, restoranların, meyhanelerin, barların, eğlence mekanlarının 2019 yılbaşı programlarını bu konuda toplu şekilde bulabileceksiniz. Yılbaşı partileri 2019, yılbaşı konserleri 2019 gibi Ankara’daki diğer yılbaşı etkinliklerini de yine bu konuda bulabileceksiniz.

Tek yapmanız gereken semtlere göre kategorilendirdiğimiz Ankara yılbaşı programları 2019 rehberine göz atmaya başlamak;

Ankara Yılbaşı Programları 2019

Ankara’daki birçok otel, restoran ve eğlence mekanı misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşatabilmek adına oldukça zengin yılbaşı programları hazırladı. Ankara 2019 yılbaşı programları olarak Yılmaz Morgül, Melek Mosso, Duman, Niran Ünsal, Bülent Serttaş gibi ünlüler sahne alacak. Yılmaz Morgül yılbaşı nerede sahne alacak? Bülent Serttaş 2019 yılbaşı nerede sahne alacak? gibi sorularınızın cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

Listemizde yer almayan herhangi bir yılbaşı programının detaylarını bize ileterek burada listelenmesini sağlayabilirsiniz. Listemizde yer alan programların detaylarında bir değişiklik olduysa güncellememiz için yine bir ulaşabilirsiniz..

Yılmaz Morgül Yılbaşı Programı 2019 – Grannos Hotel Haymana

2019 yılbaşı Ankara’da sahne alacak ünlülerden programı ilk belli olan Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül 2019 yılbaşı programı olarak Grannos Haymana Hotel‘de sahne alacak. Yılmaz Morgül yılbaşında nerede sahne alacak diye merak edenleri de bu sayede merakta bırakmamış olduk.

Detay : Grannos Haymana Hotel sadece yılbaşı gecesi için değil, 29 ve 30 aralık akşamları için de konuklarına canlı müzik ziyafeti sunuyor. Grannos Haymana Hotel, misafirlerini 29 aralıkta Fatih Gündüz ve orkestrası, 30 aralıkta ise Serdeniz Güneş ve orkestrası ile karşılıyor. 2019 yılbaşı programı olarak ise Yılmaz Morgül ve Serdeniz Güneş’in sahne alacağı bir program sunuyor. Bütün bu süprizlere ek olarak limitsiz yerli içki, havuz başı partisi ve havai fişek gösterileri otelin yılbaşı gecesi sunduğu diğer süprizler olacak.
İletişim : 444 7 490
Medrese Mahallesi, Şehitler Caddesi No:10 Haymana/Ankara
Midas Hotel Haymana 2019 Yılbaşı Programı

Yılbaşı Menüsü : Midas Hotel Haymana 2019 yılbaşı menüsü olarak konuklarına ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek, tatlı, meyve, gece çorbası ve içecek servis ediyor olacak. Ordövr tabağında domates, salatalık, beyaz peynir, salam, haydari, antep ezme, rus salatası, humus, dolma ve yaprak sarma bulunacak. Ara sıcak olarak misket köfte, paçanga böreği ikram edilecek. Ana yemek olarak ise iç pilavlı hindi dolması servis edilecek. Çorba olarak işkembe çorbası, içecek olarak da limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler servis ediliyor olacak. Aynı zamanda çocuk misafirler için Midas Haymana Hotel köfte, hamburger, patates kızartması, pilav ve meşrubattan oluşan yılbaşı çocuk menüsü sunacak.
İletişim : (0312) 658 00 00
Çaldağ Mahallesi, Erguvan Cad No:10 Haymana/Ankara
2019 Yılbaşı Programları Çankaya

Bülent Serttaş 2019 Yılbaşı Programı – Green Park Hotel

Bülent Serttaş 2019 yılbaşı programı olarak Ankara’yı tercih etmiş. 2019 yılbaşında Bülent Serttaş Green Park hotelde sahne alacak. Green Park hotel misafirlerini yılbaşı gecesi Bülent Serttaş’ın yanı sıra Niran Ünsal da performansıyla coşturacak. Otel müzik ziyafetinin yanı sıra zengin 2019 yılbaşı menüsüyle de konuklarına bir ziyafet daha vermiş olacak.

Detay : Green Park hotelde Kartepe ve Pendik salonlarında olmak üzere aynı anda iki yılbaşı galası gerçekleştirilecek. Kartepe salonunda 21.45 – 23.00 saatleri arasında Bülent Serttaş sahne alırken, aynı saatlerde Pendik salonunda Niran Ünsal sahne alacak. Gece yarısına kadar iki salonda da oryantal show olacak ve 23.45 – 01.30 saatleri arasında Kartepe salonunda Niran Ünsal sahne alacak. Aynı saatte Pendik salonunda ise bu sefer Bülent Serttaş sahne alacak. Yani Pendik salonunda önce Niran Ünsal, sonra Bülent Serttaş sahne alacak. Kartepe salonunda ise önce Bülent Serttaş, sonra Niran Ünsal sahne almış olacak.
Yılbaşı Menüsü : Otel misafirlerine yılbaşı menüsü olarak ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek, tatlı, gece çorbası ve içeceklerden oluşan oldukça zengin bir menü hazırlıyor. Ordövr tabağında ezine ve kaşar peyniri, tavuk sarma, haydari, biber dolma, antep ezme, rus salatası, imam bayıldı, çiğ köfte ve humus sunacak. Ara sıcak olarak sebzeli börek ve şitaki mantarı servis edilecek. Ana yemek olarak kremalı mantar soslu piliç ve sebze ve pirinç pilavı eşliğinde Ratatouille bulunacak. Tatlı olarak yılbaşı pastası, çorba olarak ise işkembe çorbası ikram edilecek. Ayrıca çocuklara uygun bir yılbaşı menüsü de yer alacak. Yılbaşı çocuk menüsünde köfte, patates kızartması, yıldız sosis, makarna, yoğurt ve puding ikram edilecek.
Fiyat : Yetişkinler için yılbaşı balosu 249TL’den başlıyor. Çocuklar için fiyat ise 150TL. Konaklama olarak fiyatlar, 2 yetişkin konaklama ve yılbaşı kahvaltısı 475TL. Konaklamada 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar ise 100TL.
İletişim : (0312) 258 00 00
Kızılırmak Mah, 1443 Cad, Çankaya/Ankara
SC Inn Hotel Çankaya 2019 Yılbaşı Programı

Çankaya 2019 yılbaşı programı arayanlara SC Inn hotel tarafından sunulan 2019 yılbaşı programını tavsiye ederiz.

Detay : SC Inn Hotel yılbaşı programı 2019’da saat 20.00 ile 02.30 arasında olacaktır. 2019 yılbaşı gecesi canlı müzik performansı olarak Serkan ve Tuğçe ile orkestrası canlı müzik ziyafeti verecek, yine DJ Arda canlı performansıyla misafirlerin karşısında olacaktır. Lena Oryantal show da yılbaşı programında yer alacaktır.
Yılbaşı Menüsü : SC Inn hotel yılbaşı 2019 menüsünde başlangıç olarak 12 çeşit meze tabağı servis edilecek. Ara sıcak olarak peynirli su böreği, ana yemek olarak ise fırında dana nuar sunulacak. Damla çikolatalı yılbaşı pastası ikram edilecek. İçecek olarak da limitsiz yerli alkollü alkolsüz içecek bulunacaktır. Otelin çocuklar için de özel olarak hazırladığı yılbaşı menüsü ve yılbaşı programı bulunmaktadır.
Fiyat : Yetişkinler için 189TL, çocuklar için 89TL
İletişim : 444 9 506
Barbaros Mahallesi, Bülten Sk. No:54, Çankaya/Ankara
Vivaldi Park 2019 Yılbaşı Programı

Çankaya yılbaşı programı 2019 olarak bir seçenek arayan ziyaretçilerimize iyi bir alternatiften bahsedeceğiz. Vivaldi Park Hotel 2019 yılbaşı için oldukça detaylı ve zengin bir yılbaşı programı hazırlamış. Şimdi Vivaldi Park Hotel’in yılbaşı programına göz atalım.

Detay : Önce 2019 yılbaşı gecesinde Vivaldi Park Hotel’de sahne alacak sanatçılardan bahsedelim. Canlı müzik performansı saat 20.30’da Ezgi Kotan ile başlıyor. 21.30’da ise Seda Atcı sahne alıyor. Saat 23.00’da oryantal show performansı misafirleri bekliyor. Ve 23.30’da da Hakan Tosun sahne alıyor.
Yılbaşı Menüsü : Vivaldi Park Hotel 2019 yılbaşı menüsü olarak ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek, meyve, kuruyemiş ve içecek sunuyor. Ordövr tabağında Ezine ve kaşar peyniri, yaprak sarma, köz patlıcan, muhammara, humus, yoğurtlu semizotu, deniz börülcesi, domates ve salatalık bulunuyor. Ara sıcak olarak avcı böreği servis ediliyor. Ana yemek olarak ise piliç topkapı sunuluyor. İçecek olarak ise misafirlere limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecek ikram ediliyor. Aynı zamanda çocuklar için de özel olarak hazırlanmış bir yılbaşı çocuk menüsü servis edilecek.
İletişim : 0 312 496 63 06
Birlik Mahallesi, 413. Sk. No:9, Çankaya/Ankara

Kurumsal Kimlik

2001 Yılında Selçuk Yazıcı Tarafından Kurulan Fox Ajans Organizasyon Bugün 30 Ülkede Aktif Olarak Organizasyonlar Düzenlemektedir.


  • Yeşilköy / İSTANBUL
  • +90 541 973 55 17

Sosyal Medya Uyarısı

Sosyal Medya Hesaplarımız Resmi Web Sitemizde Açıkça Belirtilmiş ve Paylaşılmıştır. Sosyal Medyada Adımızı Kullanarak Sahte Hesap Açanlar Olabilir, Bu Yüzden Sosyal Hesaplarımızı Sitemizden Teyit Ederek Kullanmanız Önemle Rica Olunur.

Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans  Fox Ajans

 

Yasal Uyarı

Fox Ajans Organizasyon Kullandığımız İletişim Araçları Resmi Web Sitemizde Belirttiğimiz Bilgilerdir. Burada Paylaştığımız İletişim Bilgileri Haricinde Yaşayacağınız Her Türlü Mağduriyet Yasal Olarak Firmamızı Bağlamamaktadır. Lütfen Bu Konuda Dikkatli Hareket Ediniz.

432 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi